Evenement

Home 9 Evenement 9 Business Meeting 5 oktober 2022

Business Meeting 5 oktober 2022

Business Meeting 5 oktober 2022

Programma

 

Graag nodigen wij u uit voor onze gezamenlijke netwerkbijeenkomst op woensdag 5 oktober van 13.30 uur tot 18.00 uur.

Na een zeer succesvolle digitale bijeenkomst begin dit jaar organiseren wij, Platform Bio-economie en RBCN op 5 oktober a.s. onze 2e gezamenlijke bijeenkomst van dit jaar.

U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom op Eneco World te Rotterdam, het hoofdkantoor van onze gezamenlijke donateur en sponsor: Eneco. Naast diverse actuele en interessante presentaties over ontwikkelingen binnen de bio-economie en Internationale bio-grondstoffen sector zullen er volop mogelijkheden zijn om te netwerken met andere deelnemers. De middag zal rond 18.00 uur worden afgesloten.

Gedurende de bijeenkomst op 5 oktober zullen er o.a. presentaties zijn van Eneco, Twence, Port of Rotterdam en de NVDE.  Laat u o.a. bijpraten over de transitie naar een nieuw grondstoffen en brandstoffen systeem en de rol van bio-energie in ons toekomstige energie systeem. Dit en nog veel meer tijdens onze bijeenkomst in Rotterdam.

Deelname is gratis en u kunt zich via bijgevoegde link registeren voor het event. Na uw registratie ontvangt u 1 week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging met laatste details.

Namens Platform Bio-Economie en het Rotterdam Biomass Commodities Network,

Sprekers

Jos Keurentjes

Peter-Paul Schouwenberg